Justin Bieber több száz ember előtt mondta el, hogy a ’’Hollywoodi elit’’ megölte a születendő gyermekét

Justin Bieber egy Los Angelesi Bibliatan órán több száz ember előtt mondta el, hogy a ’’Hollywoodi elit’’ megölte a születendő gyermekét  és  tönkretette a gyermek anyjával, Selena Gomezzel a Kapcsolatát, hogy ezzel büntessék őt.
Tavaly rátalált Istenre, és Bieber rendszeresen járt a Beverly Hills-i Montázs-on megrendezett Bibliatan órákra, és egy szerdai napon megosztotta az ott lévőkkel, amit „Életem legrosszabb pillanatának” Nevezett, és elmagyarázta miért kellett visszavonulnia a zeneiparból.

Mondván az egyházi látogatóknak, hogy „Soha nem térek vissza a gonosz zeneiparba”, amíg a „játék” csúcsáról a pedofilok és szörnyek el nem tűnnek, és mindent „fehérítővel és napsütéssel meg nem tisztítanak”, Bieber elmagyarázta, hogyan próbálta a Holywoodi elit megvesztegetni őt.

„Keményen próbáltak megvesztegetni – Mondta Bieber -, Mert elértem azt a szintet amelyet már nem tudnak irányítani!”

Megpróbáltak tönkre tenni alkohollal és amikor az nem működött, akkor droggal próbálkoztak – Különböző félékkel. Amikor ez sem működött, ambícióval próbálkoztak.

„Eleinte érdekelt” – Ismerte el Bieber mielőtt elmondta -, de amikor rájöttem, mi a belépés ára ebbe a világba, kiléptem”

„Már tudtuk, hogy Selena várandós. Még korai időszakban járt, szóval nem mondtuk el senkinek. abban az időben megkörnyékezett egy nagyon befolyásos ember, aki a legbefolyásosabb Hollywood-ban!”

Bieber egy titkos partiról beszélt, ahol a résztvevők a lemezipar vezetői, mutattak neki egy hátsó szobát ami televolt maszkos férfiakkal akik a szoba szélén ültek, és közben kis csészékből ittak. A szoba közepén egy halott gyermek ült a szék támlájának dőlve. Egy utolsó stádiumú magzatra hasonlított, ami már teljesen ki volt véreztetve.

A csecsemőnek nem volt meg a teljes fejbőre. A feje koponyacsontig volt csiszolva. Az arca jobb oldalából hiányozott néhány darab. Az apró testén harapások és zúzódások látszódtak.

„Az ott lévő férfiak állat maszkban körben ültek és ittak valamit amit „Vörös bornak” hívtak. Megkínáltak, hogy igyak én is. Nyilvánvaló volt, hogy fontos számukra, hogy bekapcsolódjak!”

„Ekkor hallottam az egyiküket szó szerint azzal dicsekedni, hogy a baba nyolc órán keresztül életben volt még miután elkezdték felvágni és kivéreztetni„

„Amikor elmesélte, hogy a baba mekkora fájdalmat élt át, elégedettnek tűnt magával”

„A horrorisztikus halált amit Bieber mesélt az ott levőknek, „kivéreztetésnek” nevezik más néven, a vér teljes kiürítése. A rituálé népszerű a gyerek vérivók körében, akik az úgynevezett vörös bort, azért fogyasztják, hogy magas adrenalint, fiatal hormont és negatív energiát szerezzenek a gyerek véréből. „

„Úgy vélik, hogy minél jobban szenved a gyermek halála előtt, annál „Gazdagabb” lesz a vér a betakarításkor. Gyakran a gyermeket szexuálisan és fizikálisan bántalmazzák, mielőtt megölik, a szükséges trauma érdekében.”

„Amikor Bieber visszautasította a vérivást akkor kezdett minden rosszra fordulni”

„Megfenyegettek és azt mondták tudják, hogy Selena várandós. Megkérdezték, hogy akarom-e- hogy a saját gyerekem is a szoba közepén végezze.”

„Ez teljesen kikészített és hosszú időre letértem az utamról – mondta Bieber könnyeit visszafojtva. Meggyilkolták a meg nem született gyermekemet. Ezek az emberek miatt és a trauma miatt elváltak útjaink Selena-val.”

„Bár évek teltek el a traumatikus események után, Megígérte Selena-nak, hogy megvédi és családos emberré válik. A pletykák szerint újra együtt vannak, de Bieber még arra se utalt, hogy kész lenne arra, hogy családos ember legyen.”

„Nem fogják tárt karokkal várni a családom, Istenem segíts meg – Mondta Bieber”

„A világban valóban munkálkodik a gonosz. Isten Létezik és a Sátán is létezik! – Mondta Bieber mielőtt elhagyta az állványt.”

„Selena Gomez és Justin Bieber elhagyta a Montage szállodát. Justin Bieber által legutóbb elmondott információ alátámasztja, hogy milyen valójában a Hollywood-i hírességek zenészek és szórakoztató ipar elitjének a valódi természete. Corey Feldman és Elija Wood feljegyezték, hogy felfedik a pedofíliát Hollywood szívében.”

Elija Wood szerint ártatlan fiatal életek vannak tönkre téve azért, hogy lenyűgözzék „A férgeket” és „áldozatként legyenek bemutatva”. A Sunday Times interjújában Elija Wood bedobott egy sor olyan tényt ami az ipart irányító pedofilokról szól. „Nyilvánvalóan valami lényeges dolog folyik Hollywoodban. És az egész megrendezett”

„Ha olvassa a Washington Post-ot, vagy nézi a CNN-t, akkor észre vehette, hogy szerintük nem jelentős probléma a pedofília és azok akik ezeket irányítják „Hamis híreket” tudósítanak. Viszont egyre több sztár érkezik hasonló történetekkel a romlott Hollywoodi rendszerről.”
Az elmúlt hónapokban Nicole Kidman, Mel Gibson és Lindsy Lohan beszélt a Hollywoodi pedofíliáról. Chris Cornell és Chester Bennington közeli barátai azt állították, hogy ők is fel akarták fedni azt a pedofil kört ami a zeneipar szívében működik. Justin Bieber megdöbbentette a rajongóit amikor eltörölte a világ turnéját, mondván kell egy kis távollét a zeneipartól. Ahogy egyre több igazság derült ki, a legjobb döntést hozta amit csak tudott.

Forrás:
https://prepareforchange.net/2018/12/09/justin-bieber-hollywood-elites-killed-my-unborn-child/?fbclid=IwAR0qMdzwGrx5opmLUzr-9nA2DHCgRqtHC6SQPFy3BmuPl-i03_cVUkFh3_I

Nyers fordítással
Fordította: Csongor Lili és Árkosi Sándor

Ha szeretnél több infót ezzel kapcsolatban akkor kövesd a Q – Revolution of Truth facebook oldalunk
És lépj be a Qanon Q+ Magyarország és a Nagy Ébredés Official WWG1WGA csoportba