Amit tudni kell! [COVID19]

A COVID19 hivatalosabb nevén SARS-CoV-2 amely 2019 végén jelent meg a köztudatban, most jelentős problémákat okoz az egész világban.
Ebben a cikkben össze szedtünk néhány olyan témát ami kicsit realizálja, hogy minek van és minek nincs értelme!

Napi átlag elhalálozás:

(2020.09.01) összesen 971 679 fertőzött vesztette életét (Ebből 702 Magyar) azt jelenti, hogy naponta kb. 3196 ember halt meg ami a 188 érintett országra átlagolva 17 ember/nap/ország és ez eltörpül a mai napig vezető Tuberkulózis által okozott közel 7500-as napi átlag elhalálozás mellett!
A 971 679 halott nem mind a korona vírus általi tünetek miatt hunyt el csak a halál utáni korona vírus teszt lett pozitív!

Mindenki úgy tekint a korona vírusra mintha másban nem halnának meg emberek! Azért különleges a korona vírus mert már az elejétől kezdve számolják a fertőzötteket és állandóan közlik a pozitív tesztel rendelkezők számát, A korona vírus nem egy új vírus ami idáig nem létezett mert idáig is léteztek korona vírusok amik ráadásul a felső légúti megbetegedések nagy részét okozták ezelőtt és innentől is fogják okozni.

Van értelme a maszknak?

Eldobható sebészeti maszk leírás: Figyelem! A termék nem minősül orvostechnikai eszköznek! A termék önmagában a fertőzések megakadályozására, egészség ügyi használatra nem alkalmas!

Egészség ügyi használatra nem alkalmas, azaz nem ajánlott a hosszútávú rendszeres használata a maszknak, mert nem véd meg a fertőzéstől és a hosszútávú használat során káros az egészségünkre.

Trump véleménye a Covidról:

Tudtad-e?

A Who kinyilvánította, hogy aki fertőzött, de tünetmentes az nem fertőz!
Egy átlagos ember több mint egy hónapig viseli az alapból 1x használatos maszkot!

Ha valaki karanténba kerül attól még, a vele egy háztartásban levők nem!