Néhány alapvető ismeret amit tanítani kéne az iskolákban!


A következő cikk nem feltétlen egy rövid kis cikk ezért ha esetleg nincs most ideje az egészet végig böngészni attól független megkérem a kedves olvasót, hogy kezdjen bele és folytassa amikor rá ér, mert olyan dolgokról lesz szó amiket nem szeretnek hangoztatni!
Pedig nem ártana tudni!


A Magyar nyelv, annak eredete, csodája és szépsége!

Megtanuljuk az Á,B,C-t, nyelvtant, irodalmat és ezeknek meg van a maguk szépsége, de miért nem tanulunk a nyelvünk eredetéről?
Miért nem tanulunk Etimológiát?
Miért nem tanuljuk meg a nyelvünk logikáját?
A következő videót azoknak ajánlom akik kíváncsiak arra, hogy melyik nyelv volt az ősnyelv és szeretnék látni a nyelvünk szépségét és érteni akarják a nyelv logikáját!

Kiss Dénes Magyar nyelvészprofesszor – Az ősnyelv!


A Föld Művelése és megóvása!

Nagyon rég kiderült már, hogy sok mezőgazdaságban használt módszer káros a föld élővilágára és tűnik el a termőföldből az élet, a rossz szántás és túlzott vegyszer használat miatt és az egészet azért teszik, hogy nőjön a GDP! Ez a Dokumentumfilm egy érdekes bizonyíték arra mit tesz a földekkel a GDP! Ha valakit érdekel a vegyszer mentes növény védelem lejjebb erről is lesz szó Kovács Magyar András Hidegfúzióról szóló előadásában!


A Flexner Jelentés!

Orvosok bemutattak több olyan gyógyult betegről szóló leletet, ahol alternatív gyógymódokkal gyógyultak meg. Ráadásul olyan betegségekből amik orvosilag gyógyíthatatlanok voltak. Ez viszont nem volt elfogadható az orvostudomány számára és ezért indoklás nélkül betiltották a módszerek alkalmazását és ellehetetlenítették az oktatását is. Ez kapta a “Flexner jelentés” nevet, aki még nem hallott róla feltétlen nézze meg miről van szó benne!


A Hidegfúzió és az információs mező

Sokan félnek az ilyen fogalmaktól, de a hidegfúzió jelen van a mindennapjainkban és gyermeki egyszerűséggel meg lehet érteni a működését és szinte kivétel nélkül minden ember tudja alkalmazni az itt tanultakat a mindennapjaiba beépítve! Mindenkinek látni és tudni kell, hogyan működik ez a számunkra ismeretlen világ! A videó nagyon érdekes kísérletekkel és újdonságokkal van tele.

Kovács Magyar András [Korszakalkotó Feltaláló] – A Matrix Drops információk hidegfúziós hatása


Remélem tetszett a cikk és ha van még hasonló érdekes tény akkor ne habozz küld el nekünk, hogy minél több emberhez el tudjuk juttatni.
Email: roftruth@gmail.com

A cikk szerzője: Árkosi Sándor

Ha szeretnél több hasonló cikket akkor kövesd a 
Q – Revolution of Truth facebook oldalunk